Remote-HR-Devil

HR as a service

De duiveltjes achter de schermen, waar je altijd op kan rekenen!

Word je overladen met administratieve verplichtingen en taken die zich voortdurend opstapelen? En krijg je eigenlijk amper de kans om je bezig te houden met andere, meer strategische prioriteiten?


Wij kunnen je ondersteunen bij het verminderen van je administratieve workload. Besteed operationele taken aan ons uit!

Waarom HR Devils

Deskundige kennis

Ons team van ervaren HR-professionals beschikt over diepgaande kennis van loonadministratie, arbeidsrecht en HR-processen. We blijven altijd op de hoogte van de nieuwste wettelijke vereisten en best practices, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over naleving.

Efficiëntie

Tijd is kostbaar, en door uw HR-taken aan ons uit te besteden, kunt u kostbare uren vrijmaken die u kunt besteden aan strategische bedrijfsinitiatieven. Wij zorgen voor vlotte loonverwerking, contractbeheer en meer, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsgroei.

Maatwerk oplossing

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte HR-oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en bedrijfscultuur. Of u nu behoefte heeft aan salarisadministratie, contractbeheer, verzuimbeheer of HR-advies, we got you covered.

Technologische innovatie

We maken gebruik van geavanceerde HR-software en technologie om uw processen te stroomlijnen. U krijgt toegang tot een gebruiksvriendelijk platform dat uw HR-beheer vereenvoudigt en uw team in staat stelt om efficiënter te werken.

Klantgerichtheid

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We hechten waarde aan open communicatie en een nauwe samenwerking, zodat we uw verwachtingen kunnen overtreffen. Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen.

Wat we doen

We nemen de tijd en complexiteit van je HR-administratie uit handen. We kunnen taken uitvoeren zoals:

  • Verwerking van alle loonadministratie voor het betalen van een correct loon. Denk hierbij aan ziektes, vakanties, schorsingen, verhogingen, promoties, etc. 
  • Beheren van contracten en personeelsdocumentatie
  • Administratieve ondersteuning bij onboarding. Van het opmaken van een loonvoorstel tot en met het opmaken van de nodige contracten. 
  • HR Advies op sociaal juridisch vlak
  • Verzuimbeheer en verlofregistratie
  • Contact met het sociaal secretariaat

en zo veel meer...

Get in touch

We horen graag hoe we jou kunnen helpen!