Startup meeting

In-house consultancy

Ben je snel op zoek naar een onmiddellijk inzetbare HR kracht? Of ben je op zoek naar een specialist voor een specifieke opdracht? Door ons groot netwerk van consultants en bedrijven kunnen wij snel de geschikte kandidaat voorstellen.

Onze diensten

Interim HR krachten

Onze uitgebreide pool van ervaren freelance HR-professionals staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen wanneer dat het meest nodig is. Of het nu gaat om veranderingen in de bedrijfscultuur, personeelsbeheer of juridische kwesties, wij hebben de juiste expertise.


Permanente plaatsing

Het opbouwen van een sterk HR-team is van cruciaal belang voor de groei van je bedrijf op de lange termijn. Ons team van recruitment experts werkt nauw met je samen om de perfecte kandidaat te vinden die past bij jouw bedrijfscultuur en strategie.


Consultancy

Soms heb je behoefte aan externe inzichten om je HR-strategie naar een hoger niveau te tillen. Onze consultancy diensten helpen je bij het identificeren van kansen voor verbetering, het implementeren van best practices en het optimaliseren van je HR-processen.


HR Devils founders"Human Resources isn't a thing we just do. It's a service and a part of our DNA."

Met meer dan 20 jaar ervaring, hebben wij meer dan 25 bedrijven geholpen met hun 21 450 werknemers.Hoe werkt het?

1. Intake

Tijdens een intake meeting analyseren we samen de noden van uw bedrijf. We definiëren samen welk soort profiel u nodig hebt. Op basis van deze informatie maken wij een profiel op.  

2. Search & Match

Na de intake meeting gaan we binnen ons netwerk opzoek naar de geschikte match. We stellen uiteraard enkel de kandidaten voor waarvan wij overtuigd zijn dat ze een perfect fit zijn voor de job en het bedrijf. 

3. Placing

Na het vinden van de geschikte kandidaat worden de nodige contacten opgesteld en voorbereidingen getroffen voor de start van de consultant. 

4. Opvolging

Na de plaatsing houden we contact met zowel de consultant als het bedrijf. We blijven de consultant ondersteunen via ons klankbord aan consultants en bieden waar nodig extra ondersteuning. Ook met het bedrijf houden we regelmatig evaluatie momenten. 

Contacteer ons

Een nieuwe HR vacature of uitdaging? Meer weten over onze diensten? Meet our team!