Over HR Devils

Effectieve en efficiënte HR ten dienste van de werknemer en de organisatie!

Missie en visie

Bij HR Devils staan we voor doeltreffende en efficiënte HR die zowel de belangen van werknemers als organisaties behartigen.


We begrijpen dat werknemers de kern vormen van elke organisatie en streven ernaar om hun welzijn en ontwikkeling te bevorderen. Door middel van strategisch HR willen we hun groei ondersteunen, van instroom tot uitstroom, en hun professionele reis verrijken.


Tegelijkertijd benadrukken we het belang van efficiënte bedrijfsprocessen. Onze aanpak is gericht op het optimaliseren van HR-processen om waarde toe te voegen aan de organisatie. We geloven dat een goed beheerd HR-beleid niet alleen de tevredenheid van werknemers vergroot, maar ook bijdraagt aan het bereiken van (financiële) bedrijfsdoelstellingen.


Met een diepgaand begrip van de dynamiek tussen menselijk kapitaal en bedrijfssuccessen, streven we ernaar om bruggen te bouwen en synergie te creëren. Onze toewijding aan effectieve communicatie, continue verbetering en innovatie leidt tot een HR-partner die voorop loopt in het leveren van waarde.

Ons team

Katleen Penel


Co-founder

Petra Forknell


Co-founder

Want to join our team?

Ben je freelance consultant en wil je deel uitmaken van ons team? Sluit je aan bij onze community en wordt de volgende HR Devil.